rss

Jaguar ofera cursuri de pilotaj incluse in pretul lui XFR si XKR

  1. 11/03/2009
  2. Tags: Jaguar, pilotaj, XFR, Xkr
    Vezi toate fotografiile (1)

    Recenta introducere a lui XFR si XKR in peisajul sedan-urilor, respectiv GT-urilor de inalta performanta i-a permis in sfarsit firmei britanice sa concureze la cel mai ridicat nivel cu imbatabila tripleta germana Mercedes-BMW-Audi.

    Asta nu inseamna ca totul se opreste aici: recent, oficialii Jaguar au anuntat ca orice client decis sa cumpere una dintre cele doua masini (sau, de ce nu, pe amandoua) poate beneficia gratuit de lectii de pilotaj.

    Englezii motiveaza decizia prin faptul ca este important pentru viitorii consumatori sa stie cum sa exploateze la maximum potentialul unui asemenea produs, obiectiv tangibil numai cu ajutorul unor cursuri speciale de conducere in cadrul unui circuit inchis (va fi pusa la dispozitie chiar pista de testare a lui Jaguar, localizata langa sediul Aston Martin din Gaydon).

    In plus, aceste sesiuni vor putea fi urmate si de catre alti posesori de Jaguar, dar numai contra unui cost deocamdata nespecificat.

    In afara de acest program, fosta membra PAG le mai pregateste o surpriza celor interesati de masinile sale: un centru de test-drive, in care potentialii clientii vor putea conduce diferite modele cu diferite configuratii astfel incat sa se poata decida in privinta masinii dorite.

    Constructia sa va mai dura totusi ceva vreme, chiar daca Jaguar are deja cele 6,5 milioane de euro necesari investitiei.

    Vizualizari: 1409