rss

Jaguar: Inghetam salariile, dar nu facem concedieri

  1. 24/02/2009
  2. Tags: Jaguar, Jaguar Land Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Personalul companiei Jaguar Land Rover urmeaza sa voteze inghetarea salariilor timp de un an si o saptamana de lucru de numai patru zile, in schimbul mentinerii numarului locurilor de munca timp de doi ani, anunta BBC News.

    Oficialii companiei si liderii sindicalisti au fost de acord cu aceste conditii, in timp ce angajati vor trebui sa ia o decizie in urmaroarele saptamani. In urma acestei intelegeri, compania detinuta de Tata Motors va reduce costurile cu pana la 70 milioane lire sterline anual.

    Aceste actiuni reprezinta raspunsul grupului auto la scaderea masiva a vanzarilor pe piata de profil, in contextul in care clientii din Marea Britanie si din toata lumea reduc numarul vehiculelor noi achizitionate.

    Jaguar Land Rover, companie cu sediul central la  Gaydon, are aproximativ 15.000 de angajati in Marea Britanie si a redus numarul locurilor de munca cu 450 in ianuarie.

    Luna trecuta, guvernul britanic a anuntat masuri de sprijinire a industriei auto, inclusiv garantarea dezghetarii imprumuturilor de pana la 1,3 miliarde lire sterline din parte Bancii Europene pentru Investitii si 1 miliard de lire sterline in imprumuturi guvernamentale, pentru finantarea vehiculelor ecologice.

    Sursa: Bloombiz 

     

    Vizualizari: 916
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »