rss

JAC A00, masina chinezeasca de 7.000 de dolari

  1. 25/03/2009
  2. Tags: A00, JAC, Jianghuai Automobile, Tongyue RS 1.3
    Vezi toate fotografiile (5)

    Piata auto din China este in continua crestere si cu siguranta ca editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai va fi de larg interes pentru industria auto de pretutindeni. Printre debuturile anuntate se numara si versiunea de serie a unui model de clasa mica complet nou produs de constructorul local Jianghuai Automobile (JAC), care va ajunge in showroom-uri spre sfarsitul anului.

    Denumit A00, noul minicar va intregi gama JAC, care include in momentul de fata modele de clasa compacta si de clasa medie, precum si un SUV, un MPV, un pick-up si camionete de mare tonaj. JAC A00 va fi pozitionat in gama sub hatchback-ul Tongyue RS 1.3 si va avea concurenti pe Geely Panda si BYD F0.

    Din schitele oficiale date publicitatii de JAC se observa ca avem de-a face cu un hatchback in trei usi care arata ceva mai bine decat celelalte modele din gama. A00 afiseaza linii viguroase, sportive, roti supradimensionate, la exterior modelul semanand foarte mult cu micuta nipona Toyota Aygo.

    Cate dintre aceste detalii se vor regasi si pe versiunea de serie ce va fi admirata la Shanghai, ramane de vazut. Daca este sa ne luam dupa ceea ce s-a scris in presa de specialitate din China, JAC A00 va fi propulsata de un motor de 1,0 litru si va costa mai putin de 7.000 de dolari.

    Vizualizari: 1313
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »