rss

Ipoteza: SLR McLaren Speedster

  1. 01/08/2008
  2. Tags: McLaren SLR, Speedster
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mercedes a decis ca poate sa isi construiasca singur supercar-urile, ceea ce inseamna ca SLR, un GT construit impreuna cu baietii de la McLaren, are zilele numarate.

    Totusi, controversatul coupe nu va spune adio fara un ultim tur de forta, iar daca acest tur numit Speedster va arata asa cum si-a imaginat designerul Jon Sibal inseamna ca despartirea dintre Mercedes si McLaren poate fi trecuta la mari greseli din istoria auto.

    Acesta este, fara indoiala, una dintre cele mai tulburatoare masini sport vazute vreodata si practic nu ii gasim decat un singur “defect”: ea nu exista. Cu fotografiile-spion ale lui SLR Speedster incarcate in Photoshop, Sibal a reusit sa indeparteze hidoasele camuflaje si sa incarce golurile cu elemente de design minunate, lasand practic numai farurile neatinse.

    Bestie si frumoasa in acelasi timp, masina virtuala a lui Jon are o capota mai plata, un “nas” si mai asemanator cu al celui prezent pe masinile din Formula 1, plus evacuari integrate in prizele de aer laterale (!).

    Acoperis nu exista (deloc), iar singurele componente care ii protejeaza pe cei maximum doi ocupanti ai cockpit-ului de uraganul dezlantuit in fata sunt doua deflectoare de vant destul de decente ca prezenta. Oh da...
    Vizualizari: 1027
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »