rss

Ipoteza auto: VW Golf VI Cabrio

  1. 10/04/2008
  2. Tags: Audi A3 Cabrio, Ford focus cc, Volkswagen golf vi cabrio
    Vezi toate fotografiile (5)

    Modelul de clasa compacta Volkswagen Golf n-a mai beneficiat de o versiune cabrio de la cea de-a patra generatie (foto jos), Golf V fiind construit doar in variante hatchback si break.

    Din acest motiv, producatorul german a hotarat ca a venit vremea ca urmatoarea generatie a modelului de mare succes, Golf VI, sa aiba si o decapotabila. Daca hatchback-ul va fi lansat spre sfarsitul acestui an, versiunea cabrio va aparea un an mai tarziu.

    Desi tendinta actuala a marilor constructori este sa echipeze decapotabilele cu plafon metalic, Volkswagen va echipa Golf VI cabrio cu acoperis textil, similar cu cel de pe Audi A3 Cabrio, cu care va rivaliza alaturi de Ford Focus CC si Peugeot 308 CC.

    Acesta va putea fi pliat in spatele scaunelor pana la o viteza de 32 km/h si in mai putin de 10 secunde. Marca germana poate invoca si motive economice pentru aceasta decizie, insa principala cauza pentru care Golf VI va avea plafon textil este ca VW sa nu lanseze un model care sa poata fi confundat cu Eos.

    Asa cum se poate observa in aceste intepretari grafice, noul model va imprumuta elemente de design de la proasptul lansat Scirocco.

    Golf VI Cabrio va oferi un spatiu generos la cap si la picioare pentru patru adulti, mai ales pentru cei din spate si va dispune de un nivel de echipare standard bogat in dotari, intre care sistem de climatizare si conectivitate Bluetooth.

    Gama de motorizari va cuprinde doua propulsoare pe benzina - 1.8 TFSI/160 CP si 2.0 TFSI/200 CP - si doua turbodiesel - 1.9 TDI/105 CP si 2.0 TDI/140 CP. Optional, acestea vor putea fi legate la o transmisie DSG cu dublu ambreiaj.

    Vizualizari: 2613
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »