rss

Ipoteza auto: Porsche Panamera in viziunea 9ff

  1. 24/09/2008
  2. Tags: 9ff, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (3)


    Tunerul german a prezentat doua poze cu versiunea tunata a lui Porsche Panamera, chiar daca GT-ul german n-a fost prezentat, inca, in mod oficial.

    Pe principiul ca “stiu ei ceva”, cele doua poze nu vor fi gustate pentru elementele tunate (cum ar fi jantele sau kit-ul de caroserie), ci pentru silueta masinii, care e posibil sa fie mai aproape de adevar decat am crede.

    Mergand pe ideea teoriei conspiratiei, putem presupune ca aceasta miscare a celor de la 9ff este de fapt coordonata de mai marii din Zuffenhausen, desi, pe baza teaserelor si fotografiilor spion, orice artist talentat putea ajunge la acelasi rezultat.


    Chiar daca mai e mult pana cand va incepe productia de serie, primul concept va fi prezentat in doar cateva saptamani, cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris, deci misterul va fi elucidat.

    Insa este de admirat tactica celor de la Porsche. Acestia, putin cu putin, au creat multa vanzoleala in jurul unui model care cu siguranta nu va fi declarat cel mai frumos din istoria producatorului german, dar care e posibil sa fie cumparat in draci si sa mentina Porsche in topul celor mai profitabile companii din industrie.

    Vizualizari: 936