rss

Ipoteza auto: noul Opel Astra wagon

  1. 23/09/2008
  2. Tags: Astra, Astra wagon, GM, Opel, Saturn
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un prototip camuflat al noului Opel Astra wagon a fost spionat recent in timpul unor teste efectuate pe circuitul de la Nurburgring, iar fotografia de fata este cea mai noua interpretare grafica pe calculator a viitorul model.

    Aceasta imagine ne ofera noi indicii despre modul in care ar putea arata versiunea finala de serie a lui Astra wagon, un model crucial pentru GM. De altfel, noul Opel Astra va incerca sa recupereze terenul pierdut pe segmentul unde Ford face acum legea cu Focus.

    Noul Astra va fi lansat pe piata in Europa imediat dupa lansarea programata pentru Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului viitor si ar putea ajunge chiar si in America de Nord in 2010 sub brandul Saturn.

    Totodata, Opel va mai construi un nou model hibrid care insa nu va sosi inainte de 2010, care ar coincide cu lansarea versiunii Saturn in SUA.

    In afara hibridului, este de asteptat ca gama de motorizari sa fie aceeasi cu cea de pe actualul model, care cuprinde versiuni pe benzina cu puteri cuprinse intre 75 si 240 CP, precum si dieseluri de 90 pana la 150 CP.

    Noul Opel Astra va fi construit pe platforma Delta cu tractiune pe puntea fata si va fi disponibil si in variantele de caroserie coupe, cu trei usi, hatchback cu cinci usi si wagon, precum si sedan pe anumite piete.

    Cum platforma Delta este impartita cu noul Chevrolet Cruze , care va fi construit la fabrica din Lordstown (Ohio), este foarte posibil ca si noul Saturn Astra sa fie produs in America de Nord pentru a mentine astfel costurile de productie reduse, insa nu s-a confirmat oficial

    Vizualizari: 968
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »