rss

Ipoteza auto: noul Mercedes E63 AMG

  1. 02/06/2008
  2. Tags: E-Klasse, E63 amg
    Vezi toate fotografiile (1)
    Varful de gama al viitorului E-Klasse a fost spionat de mai multe ori, iar acum a aparut o noua randare, despre care surse din presa internationala sustin ca n-ar fi prea departe de adevar.

    E63 AMG, asemenea lui SL facelift, va fi lansat impreuna cu versiunile civile anul viitor in martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Strategia noua nu se va repeta cand vine vorba de motor: in ciuda valului ecologic ce a maturat industria in ultima vreme, noul E63 va folosi acelasi V8 fabulos, cu o cilindree de 6,2 litri, care va dezvolta aproximativ 550 CP.
    El, pe alte modele (SL63 Black sau SLC), va atinge chiar si 670 de cai, semn ca este unul dintre cele mai bune motoare facute de Mercedes.

    Fireste, pe hartie Audi RS6 ramane mai puternic (are 580 CP), dar cei din Stuttgart prefera, se pare, sa-l faca pe E63 mai dinamic ca niciodata, nu neaparat indecent de puternic.

    In acest sens, nava amiral va primi o serie de elemente provenite de la C63 AMG si va avea un ecartament mai mare, suspensie multi-link activa, respectiv o directie mai incisiva decat versiunile “civile”.

    La exterior se vor remarca farurile schimbate, dar si kit-ul de caroserie complet (spoilere fata-spate, jante, praguri si evacuari).
    Vizualizari: 1333