rss

Ipoteza auto: noul Audi A8

  1. 29/09/2008
  2. Tags: A4, A5, A6, A8, Audi
    Vezi toate fotografiile (5)

    Audi A8 este o limuzina eleganta, insa despre designul sau se spune deja ca ar fi depasit, ceea ce i-ar determina pe oficialii germani sa pregateasca o versiune restilizata care ar urma sa apara in 2010.

    Potrivit forumistilor de la 4GulfCars, care au publicat aceste fotografii, avem posibilitatea sa vedem cam cum ar putea arata noul A8.

    Pozele ne infatiseaza o masina cu un design evolutiv, atragator, care va dispune de o caroserie din aluminiu, ceea ce il va face mai usor cu 150 kg comparativ cu generatia actuala.

    La partea frontala, grila frontala "single-frame"tipica pentru modelele Audi este incadrata de noi blocuri optice care au fost imprumutate de pe noul A4. In partea inferioara a spoilerului fata se remarca farurile de ceata, la randu-le revizuite.

    La spate, vom avea de-a face cu noi stopuri, care amintesc de cele de pe noile A4, A5 si versiunea restilizata a lui A6.

    Modificarile vor viza si interiorul noului A8, care va pastra tema de design tipica pentru modelele produse la Ingolstadt, in timp ce comenzile au fost regandite. Astfel, schimbatorul de viteze a fost restilizat si mutat mai spre spate si mai aproape de sofer.

    Acesta pare orecum singur acum pe consola centrala, asta deoarece butonul pentru sistemul multimedia MMI (Multi-Media Interface) si comenzile pentru sistemul audio au fost repozitionate in sectiunea mediana a consolei centrale, sub comenzile pentru sistemul de climatizare.

    Ca motorizari, noul Audi A8 va dispune de aceeasi gama de propulsoare pe benzina si diesel ca modelul actual, cu exceptia varfului de gama W12 de 6,0 litri, sacrificat din cauza nivelului mare de emisii de CO2. In schimb, in gama se va regasi motorul V10 de 5,2 litri de provenienta Lamborghini.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 2159