rss

Ipoteza auto: asa va arata Mercedes SLC?

  1. 27/07/2008
    Vezi toate fotografiile (1)


    Desi fotografii spion au surprins SLC-ul de cateva ori pana acum, forma caroseriei este in continuare un mister, semn ca germanii au facut minuni cand vine vorba de camuflaj (acestia au folosit inclusiv o caroserie de Dodge Viper pentru a pastra secretul formelor).

    Avem, insa, aceasta interpretare artistica, ce exploreaza o posibila directie estetica a viitorului super-coupe.
    Legatura cu restul gamei este pastrata prin adoptarea grilei proeminente, tipica modelelor Mercedes, element ce emana o forta rara, impreuna cu farurile agresive.
    SLC renunta la inspiratia de sorginte F1 (vezi SLK sau SLR) si afiseaza linii mai “comune”, mai apropiate de restul limuzinelor cu stea pe capota.

    Cand au aparut primele poze, unele voci sustineau ca SLC-ul va fi o clona de R8, semn ca Mercedes ar fi incercat sa reactioneze cat mai repede posibil la succesul supercar-ului Audi.
    Totusi, aceasta randare infirma pozitionarea centrala a motorului, semn ca R8 va primi un concurent Mercedes, dar din alt proiect.

    Nu e foarte clar nici ce propulsor va misca acest bolid, dar zvonurile sustin ca o versiune supraalimentata a V8-ului de 6,2 litri este cea mai probabila. Aceasta teorie pare sustinuta si de gurile de aerisire generos dimensionate, ce practic domina botul masinii.

    SLC, din cate se pare, va fi lansat ori la sfarsitul lui 2010, ori la inceputul anului urmator.
    Vizualizari: 730
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »