rss

Ipoteza auto: Alfa Romeo Giulia

  1. 05/08/2008
  2. Tags: 159, Giulia
    Vezi toate fotografiile (3)
     

    In ultimul sau numar, revista italiana Quattroruote a publicat un articol despre viitorul sedan de clasa medie pe care il va construi Alfa Romeo si care ia va locul actualului model 159.

    Potrivit surselor publicatiei citate, succesorul lui 159 va reinvia faimosul brand Giulia in dorinta de a inlocui actualul sistem de numerotare al modelelor Alfa cu unul care sa evidentieze personalitatea fiecarei masini.

    Din pacate, cei de la Alfa nu vor reintroduce si sistemul de tractiune pe puntea spate al modelului original Giulia, viitorul sedan urmand sa se bazeze pe o versiune modificata a platformei pe care au fost construite Lancia Delta si Fiat Bravo. La fel ca Alfa 159, noua Giulia va fi oferita atat in varianta cu tractiune fata, cat si cu tractiune integrala.

    In ceea ce priveste design-ul, revista Quattroruote vrea sa sugereze prin fotografiile generate pe calculator ca, asemenea modelului Mi.To, Giulia va beneficia de o parte frontala si o parte posterioara inspirata de liniile sportivei 8C Competizione.

    Vizualizari: 1112
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »