rss

Ipoteza: Aston Martin One-77

  1. 01/09/2008
  2. Tags: Aston Martin, Jon Sibal, One-77
    Vezi toate fotografiile (3)


    Dupa cum anuntam cu putin timp in urma, Aston Martin va lansa o serie limitata la numai 77 de exemplare a unui model exclusivist, cunoscut deocamdata sub titulatura de Aston Martin One-77, al carui pret se va invarti in jurul valorii de 1,9 milioane dolari.

    Cum (inca) nu exista fotografii cu viitoarea creatie a britanicilor, Jon Sibal s-a gandit ca n-ar fi rau sa execute un rendering pornind de la teaser-ul pe care constructorul din Insula l-a dat publicitatii. Iar acesta este rezultatul imaginatiei sale, combinata cu elemente de design intalnite la modelele de serie ale producatorului britanic.

    Aston Martin One-77 va beneficia de o motorizare V12 de 7.0 litri, caroserie din aluminiu fabricata manual si sasiu din fibra de carbon. Vor fi suficiente 3,5 secunde pentru a "prinde" suta, iar viteza maxima va ajunge la 322 km/h.

    Desi se vorbeste de aproximativ 2 milioane de dolari pret de achizitie, sunt voci care sustin ca acesta va deveni cel mai scump automobil de serie din istorie, suma pentru care va putea fi cumparat depasind 2,3 milioane de dolari. Nu ne ramane decat sa asteptam noi informatii sau chiar aparitia "bestiei" pentru a ne edifica asupra adevaratului pret.

    Vizualizari: 832