rss

Intindere musculara: Chevrolet Camaro

  1. 06/12/2006
  2. Tags: Camaro, Chevrolet, Reggie jackson
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pana la lansarea noului Chevrolet Camaro mai e, dar, pana atunci, celebra marca americana demonstreaza ca legendele nu mor repede. Mai ales cele auto...

    Anul acesta s-au implint 40 de ani de cand americanii au vazut pentru prima data un Chevrolet Camaro, dar fratele lui Pontiac Firebird nu isi arata inca varsta si, desi suntem foarte aproape de a fi martori la lansarea celei de-a cincea generatii, originalul inca este privit de majoritatea fanilor acestui nume ca fiind „The Daddy”.

    Dar, desi performantele masinii pun in umbra multe masini moderne, Camaro-ul rosu al lui Reggie Jackson ramane un muscle-car clasic, o adevarata piesa pentru colectia oricarui cunoscator. Scos dintr-un garaj ce adaposteste colectia de peste 100 de masini a legendei americane de baseball, muscle-car-ul fabricat in 1969 a fost restaurat si transformat din punct de vedere vizual, chiar daca, de la distanta, nu se intrevad prea multe schimbari.

    Astfel, barele de protectie au fost aduse mai aproape de caroserie, partea frontala are o grila Rally Sport asemanatoare modelelor din 1969, iar spatele este dominat de un eleron vopsit partial in sablonul steagului in carouri, peste care este vizibila semnatura lui Reggie Jackson.

    In plu,s logo-urile LSX se prezente peste tot, chiar si la interior, acolo unde, din nou, modernul si-a facut loc: elementele de decor din carbon si scaunele de tip scoica preluate de la un Cobalt SS fac jonctiune printr-un arc temporal cu tapiteria din piele neagra, cusuta, cum alfel, intr-un stil identic cu cea de pe mingiile de baseball.
    Vizualizari: 1016
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »