rss

ING se retrage din Formula 1

  1. 16/02/2009
  2. Tags: Formula 1, ING, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nu mai este o noutate ca valurile crizei au facut ravagii in primul rand in sectorul bancar. Au loc reduceri ale costurilor, iar de la acesta situatie nu face exceptie nici grupul bancar olandez de asigurari ING.

    Astfel ING se retrage din Formula 1 din cauza crizei financiare mondiale. ING era partener oficial al echipei Renault. Nici pentru Flavio Briatore si Fernando Alonso nu se anunta vremuri mai bune din punct de vedere financiar.

    "Ca urmare a programului de reducere a costurilor anuntat recent, ING confirma ca nu va mai prelungi contractul de sponsorizare semnat cu Renault F1 si pune capat prezentei sale in Formula 1 la finalul sezonului 2009", au conchis olandezii intr-un comunicat de presa.

    De asemenea, ING a informat in data de 26 ianuarie ca va desfiinta 7000 de posturi la nivel mondial, aceasta masura facand parte dintr-un amplu plan de reducere a cheltuielilor.

    Renault F1 Team si ING au avut facut "casa buna" timp de trei ani, urmand ca la finalul sezonului 2009 se Formula 1 cele doua parti sa isi incheie colaborarea.

    Vizualizari: 745