rss

Info SEMA: Bourget Bike Works Shredder F-80

  1. 28/10/2007
  2. Tags: Hummer h3t
Info SEMA: Bourget Bike Works Shredder F-80
In spatele acestui nume infiorator se ascunde… ei bine, ceva si mai infiorator: un soi de quad construit pentru viteze ametitoare, construit de catre cei de la Bourget Bike Works special pentru cel mai important show dedicat tunerilor si producatorilor din sectorul aftermarket, SEMA.

Arata ca venit din iad? Foarte bine, fiindca V8-ul ascunse intre cele patru roti gigantice promite sa faca din orice plimbare o calatorie, eh, infernala…

Da, ati auzit bine – mititelul acesta rosu cu fata unui plug de deszapezire ascunde in maruntaie un V8 de “small-block” de 425 CP, ce-si trimite intreaga forta doar catre rotile posterioare, echipate cu jante stralucitoare de 17 inch.

Este inca un mister unde au putut sa ascunda atata motor in extrem de compactul corp din aluminiu, insa constructorii acestui vehicul numit Shredder (nici o legatura cu personajul negativ din “Testoasele Ninja” – desi e clar ca nu i-ar fi displacut mascatului un asemenea mijloc de locomotie) ne asigura ca el este acolo si oricand gata sa-l catapluteze pe cel care are curajul sa incalece masinaria la viteze pe care nici ei nu au curajul sa le declare.

Doar 25 de exemplare vor fi fabricate incepand cu ianuarie anul viitor, fiecare din ele urmand a costa nu mai putin de 90.000 de dolari. Pazea…
Vizualizari: 1011
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »