rss

Info Geneva 2008: Pininfarina Sintesi Concept

  1. 03/03/2008
  2. Tags: Pininfarina, Sintesi
    Vezi toate fotografiile (7)

    Acestea sunt primele imagini oficiale ale noului concept Pininfarina, Sintesi, un adevarat exemplu pentru cei care cauta o contopire cat mai reusita intre design si inalta tehnologie.

    Prototipul este construit in intregime in jurul pasagerilor – de la habitaclu la grup motopropulsor, concept de proiectare botezat Liquid Packaging.

    Sintesi, in sinea sa un coupe cu patru usi si patru locuri, este motorizat de un sistem pe baza de celule de combustibil extrem de compact, gratie caruia spatiul la interior este extrem de confortabil.

    Masina este dotata cu o retea informatica extrem de complexa – un adevarat sistem nervos artificial – prin care soferul si ceilalti ocupanti ai habitaclului se pot informa cu privire la trafic, securitate, conexiuni video si audio, Internet si cross-media, intr-un mediu al viitorului dominat de prezenta “or aselor inteligente”.

    Scenariul poate parea unul futuristic, insa inginerii Pininfarina, impreuna cu partenerii care au contribuit la realizarea lui Sintesi, l-au creat in conditiile in care aceste tehnologii exista, asa incat sa nu va mire daca o sa apucati sa vedeti masini care comunica intre ele pentru a evita accidentele mai repede decat credeti.

     

     

       

     

    Vizualizari: 816