rss

Info Geneva 2008: noul Audi A4 DTM

  1. 06/03/2008
  2. Tags: Audi, Audi a4 dtm, Geneva, Mattias ekstrom, R14
    Vezi toate fotografiile (3)

    Divizia Audi Motorsport a prezentat in cadrul salonului elvetian cea de-a patra generatie a modelului Mattias Ekstrom care va concura in sezonul 2008 al campionatului german de turisme si care a fost botezat R14.

    Bolidul a fost dezvelit de campionul en-titre din DTM, suedezul Mattias Ekstrom, care a declarat ca "daca noul A4 DTM este la fel de rapid pe cat pare, atunci voi fi cu siguranta satisfacut".

    Potrivit oficialilor Audi, R14 este mult diferit comparativ cu vechiul model R13, modificarile aduse vizand centrul de greutate, care este acum mai jos, motorul, a carui putere si cuplu au fost crescute, precum si masa masinii, care a fost redusa.

    Prototipul R14 din care deriva versiunea finala de curse efectuase primele tururi de circuit anul trecut, cu putin inainte de Craciun, la Le Castellet (Franta).

    Inainte de debutul oficial in noua editie a DTM-ului, care va avea loc la Hockenheim pe 13 aprilie, noul Audi A4 DTM va parcurge cateva mii de kilometri de teste, inclusiv teste de anduranta.

    Vizualizari: 1081