rss

Info Geneva 2008: Fiat 500, Mini Clubman si Rolls-Royce Coupe by Castagna

  1. 03/03/2008
  2. Tags: Castagna, Fiat 500, Salonul auto de la Geneva
    Vezi toate fotografiile (7)

    Carosierul milanez Castagna si-a expus la Geneva ultimele trei creatii, un Fiat 500 modificat, denumit "Woody Wagon", si un Mini Clubman, care au primit la exterior insertii din lemn, precum si un Rolls-Royce Coupe din fibra de carbon.

    Hatch-ul italian este de fapt prima versiune modificata a modelului de serie Fiat 500, care a devenit un veritabil break. Aceasta a fost posibila prin marirea consolei spate cu 50-60 mm pentru sporirea spatiului de incarcare prin mutarea montantului C spre fata.

    Sub capota, Fiat 500 "Woody Wagon" ascunde un motor pe benzina de 1,4 litri supraalimentat, care dezvolta o putere maxima de 155 CP, cu 55 de "cai" mai mult decat varianta de serie, si un cuplu de 170 Nm. Gratie acestor cifre, versiunea modificata a lui 500 atinge o viteza maxima de 200 km/h.

    Asa cum spunea, la Geneva este prezenta si un Mini Clubman cu aceleasi panouri din lemn, precum si un Rolls-Royce Coupe, care beneficiaza de insertii din fibra de carbon la capota motorului, plafon, capacul portbagajului si la montantii A si C

    Ramaneti pe auto.ro pentru si mai multe informatii de la fata locului.

     

     

     

    Vizualizari: 1322