rss

Info Geneva 2008: Brabus Bullit

  1. 03/03/2008
  2. Tags: Mercedes bullit, Mercedez
    Vezi toate fotografiile (11)

    Binecunsocutul tuner specializat in produsele Mercedes a ales cel de-al doilea mare salon auto al anului pentru a-si prezenta ultima creatie de rasunet – Bullit, monstrul de 720 CP construit in jurul scheletului unui C-Klasse.

    Sedanul de clasa medie isi surcalaseaza fara drept de apel ruda C 63 AMG gratie unui propulsor V12 biturbo care, in afara puterii anterior mentionte, trimite catre rotile posterioare si un cuplu de 1.100 Nm (limitat de la 1.320).

    In momentele in care nu transforma anvelopele in magiun, Brabus Bullit poate ajunge la 100 km/h in numai 3,9 secunde, dupa care isi vede de drum pana cand acul vitezometrului indica 360 km/h (limitata electronic) – mai rapid decat un Pagani Zonda F.

    Sigur, pentru ca acest gen de sport extrem sa poata fi practicat in conditii optime si cat mai sigure cu putinta, sasiul, caroseria si trenul de rulare al masinii au trecut prin modificari substantiale, Bullit bifand pe lista o transmisie automata cu cinci trepte, un diferential blocabil pe puntea spate, frane mult mai puternice (discuri de 380 mm in fata, oprite de etrieri cu 12 pistonase, si de 360 mm pe spate, actionate de etrieri cu sase pistonase), o suspensie posterioara ajustabila si o groaza de modificari la nivel aerodinamic.

    Pretul bestiei se va ridica la 348.000 de euro – astronomic pentru un C-Klasse insa rezonabil pentru o masina care poate manca un Murcielago la micul dejun aratand ca un produs de 10 ori mai ieftin.

     

     

     

     

     

    Vizualizari: 921