rss

Info Geneva 2008: Audi Q7 Coastline Concept

  1. 03/03/2008
  2. Tags: Audi q7 coastline
    Vezi toate fotografiile (11)

    Poate ca imaginile pe care le aveti in fata ochilor transmit catre centrul gandirii faptul ca va holbati la un Q7 V12 TDI obisnuit (despre care ati tot citit in ultima vreme), insa o mai mare atentie la detalii va va ajuta sa intelegeti ca aceasta masina este totusi diferita.

    Ea se numeste Q7 Coastline, se afla (deocamdata) la stadiul de concept si este solutia pe care Audi incearca sa le-o ofere celor ce nu au ajuns inca la un nivel financiar care sa le permita achizitia unui iaht.

    Tehnic, situatia se prezinta identic cu cea a unui Q7 V12 TDI – clientii au la dispozitie 500 CP si 1.000 Nm –, insa interiorul masinii are mai multe decoruri din lemn decat depozitul unei fabrici de mobila.

    Levierul schimbatorului de viteze, panourile interioare ale usilor, spatarele scaunelor din spate, podeaua portbagajului – toate sunt acoperite in combinatii din lemn de nuc, alun american si stejar ceruit, al carui stralucire este egalata doar de pielea, lana si catifeaua incredibil de albe cu care este tapitat restul suprafetelor din habitaclu.

    Deocamdata, bijuteria full-size a lui Audi nu are un pret, insa este de ajuns ca o mana de bogati sa fie sedusi de acest unic mix de ulei (de motor) si apa (de mare) pentru ca la Ingolstadt sa se ia decizia corecta.

     

     

       
       

     

    Vizualizari: 1014
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »