rss

INFO GENEVA 2007: Editie speciala XKR

  1. 09/03/2007
Editie speciala XKR
Nou lansatul XKR s-a prezentat in straie festive la Geneva. Sub denumirea de Portofolio, britanicii au prezentat un XKR ce a primit o serie de modificari interesante.

Spoilerele au fost retusate, imprejurul masinii gasim mai multe elemente cromate si singura nuanta disponibila este Celestial Black, la care au fost asortate jante imense (20 inchi), botezate Cremona.

Sistemul de franare este nou, fiind dotat cu discuri de 400 mm (cu 6 etriere) pe fata (⁄45 mm fata de XKR-ul standard), respectiv 350 mm (cu 4 etriere) pe spate.

Etrierele au o forma speciala, inspirata de lumea curselor, ceea ce elimina incarcarea discurilor cu reziduri si garanteaza distante de oprire minime.
Editie speciala XKR
Interiorul a fost si el modificat, materialele fiind si mai luxoase ca de obicei.

XKR Portofolio marcheaza un debut pentru Jaguar: britanicii au inceput colaborarea cu cei de la Bowers & Wilkins, renumiti pentru sistemele audio pe care le produc.

Cel destinat pentru Portofolio are o putere maxima de 525 W, cu sistem surround Dolby Pro Logic II, si a fost dezvoltat tinandu-se cont de acustica specifica a caroseriei de XKR.
Vizualizari: 508