rss

INFO GENEVA 2007: Concept Tata

  1. 09/03/2007
  2. Tags: TATA
    Vezi toate fotografiile (1)
    Tata a surprins pe toata lumea prezentand, din nou, un concept care este la ani lumina de masinile de serie ieftine cu care ne-a obisnuit.

    Producatorul din India a facut un obicei din a prezenta, periodic, cate un concept, dar niciodata nu s-a pus problema fabricarii in serie.

    Ei bine, cu Elegante (caci asa se numeste) situatia s-ar putea schimba. Pe de o parte, este cel mai “civil” concept Tata de pana acum, iar pe de alta parte, Tata Ratan, presedintele companiei, a dat de inteles ca Elegante anunta noua orientare estetica a marcii, ce se va reflecta din plin in viitorul Indica.

    Cu siguranta  ca nu farurile verticale mult alungite, gura de admisie imensa sau stopurile gen Lancia Thesis sunt elementele pe care le vom revedea, ci proportiile masive si liniile simple ale caroseriei.

    Din cate se pare, viitorul Indica va creste in dimensiuni, studiul care-l prefigureaza fiind de marimea lui VW Jetta si, conform oficialilor prezenti, va fi la fel de sigur si ecologic ca oricare dintre competitorii europeni.

    Despre platforma tehnica nu avem prea multe informatii, dar, se pare, viitorul model are destul loc pentru o gama de motorizari ce se intinde de la variante cu patru cilindri in linie (de 1,4 litri) pana la propulsoare V6 de 200 CP.

    Nici echiparea nu va duce lipsa de nimic: sistemul de navigatie, radarul de asistare al parcarii sau stergatoare dotate cu senzori de ploaie fiind cateva gadget-uri de care cei de la Tata au adus vorba.
    Vizualizari: 724