rss

INFO GENEVA 2007: BMW a prezentat M3 Concept

  1. 07/03/2007
  2. Tags: BMW , BMW, Concept, Geneva, M3
    Vezi toate fotografiile (3)
    Toata lumea asteapta cu sufletul la gura noua generatie a lui M3.

    Pentru a mai atata publicul, bavarezii au prezentat la Geneva un concept foarte apropiat de varianta finala a viitorului bolid. Cu un propulsor V8 aspirat, capabil de turatii stratosferice, suspensie atent setatata si transmisie manuala cu sase rapoarte, viitorul M3 marseaza pe reteta clasica de driver’s car.

    Germanii n-au facut publice toate detaliile legate de masina, dar se pare ca puterea va fi undeva intre 425 si 450 CP, obtinuti dintr-un motor derivat din V10-le de pe M5/M6.

    De pe M6 vine si pavilionul din fibra de carbon, care reduce greutatea si, in acelasi timp, aseaza centrul de greutate mai jos decat cel al unei masini cu pavilion clasic.

    Nici vizual M3 Concept nu dezamageste. Bosajele proeminente ascund jante de 19 toli (desenate dupa clasicul tipar

    in Y) si tradeaza ecartamentul mare care garanteaza ca dinamica va fi la cele mai inalte cote.

    La toate acestea se mai adauga kit-ul consistent de spoilere si praguri M pentru ca varful de gama sa nu fie confun dat cu “verisorii de la tara”.

    Versiunea de serie nu va fi mult mai diferita de M3 Concept si va fi disponibila peste cateva luni, urmata, in 2008, si de versiunea cabrio. Noul M3 va fi, se pare, un pic mai scump decat actualul model, dar va ramane competitiv in fata lui Audi RS4 sau Lexus IS-F
    Vizualizari: 960