rss

INFO GENEVA 2007: Bentley aniversar

  1. 07/03/2007
  2. Tags: Bentley, Brooklands, Geneva
    Vezi toate fotografiile (2)
    Bentley Brooklands este un coupe de lux siderant si, in acelasi timp, un omagiu adus circuitului omonim, respectiv acelor ani de glorie de la inceputul secolului trecut, atunci cand marca britanica izbutea succese de exceptie in motorsport, multe dintre acestea fiind gazduite de acest traseu.

    Brooklands este un circuit de curse celebru, situat in Anglia, care anul acesta implineste 100 de ani. Apogeul competitional l-a inregistrat la inceputul secolului XX, cand Bentley a castigat multe curse acolo.

    Bentley Brooklands este un coupe de lux siderant si, in acelasi timp, un omagiu adus circuitului omonim, respectiv acelor ani de glorie. Proportiile sale sunt clasice: consola fata scurta, cea spate lunga, compartimentul motorul este imens, in timp ce forma pavilionului aluneca lin catre spate.


    Interiorul este o demonstratie de lux opulent, de unde nu lipsesc, fireste, cantitatile industriale de lemn de esenta rara, piele sau metal. Pentru cine nu este multumit de materialele standard,

    producatorul din Crewe ofera, de asemenea, posibilitatea de a-si alege personal materialele din care sa fie construit interiorul.

    Motorizarea este cea mai puternica varianta a celebrului V8 de 6,75 litri din istorie cu cei 530 cai ai sai si cuplul gigant de 1.050 Nm! Responsabile de aceste cifre sunt cele doua turbine aplicate agregatului, dar nu sportivitatea pura a fost cautata cand a fost aplicat acest dopaj, ci comportamentul suveran in orice situatie.

    Brooklands poate fi comandat deja, dar nu se va livra inainte de anul viitor. Pretul inca n-a fost anuntat in mod oficial.
    Vizualizari: 906