rss

Info Frankfurt 2007: KIA Pro Cee’d

  1. 12/09/2007
La prima vedere pare ca, in afara numarului de usi, Pro cee’d nu se deosebeste cu nimic fata de varianta in cinci usi.

Ei bine, nimic mai fals, coreenii anuntand ca toata caroseria difera enorm fata de fratele cee’d. Desi masinile in trei usi, de obicei, sunt mai compacte decat cele in cinci, Pro cee’d face exceptie de la aceasta regula, fiind cu 3 cm mai lung.

Diferenta de gabarit poate fi atribuita spoilerelor mai proeminente. In afara de asta si unghiul parbrizului este altul (adica mai inclinat), iar farurile au colturi mai “hotarate”.

Toate acestea au fost realizate in asa fel incat cele doua versiuni de caroserie pot fi confundate, ceea ce face bine imaginii de marca, daca aceasta s-a vrut a fi unitara.

Motorizarile sunt impartite frateste, doar setarea suspensiilor s-ar putea sa fie mai hotarata la Pro cee’d.

La o lungime totala de 4,25 m, Pro cee’d ofera un ampatament mai mult decat mare (2.650 mm), ceea ce garanteaza ca habitaclul va fi destul de incapator si in cazul in care toate locurile sunt ocupate.

Capacitatea portgabajul este de 340 litri, in media clasei, dar volumul util poate fi marit (cu 55 de litri) prin exploatarea spatiilor de depozitare incastrate in podea.

Gama cee’d fiind completa, KIA intra intr-o noua era a existentei sale, oferind primele modele dezvoltate in Europa, in special pentru europeni.

Toate trei vor fi construite in fabrica din Zilina (Slovacia), iar garantia de 7 ani se aplica in continuare (chiar daca-i doar pentru trenul de rulare si motor, in rest fiind de 5 ani per total).
Vizualizari: 415
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »