rss

Info Essen Motor Show: ABT Audi R8

  1. 30/11/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Modelul Audi ABT R8 va fi una dintre vedetele Salonului Auto de la Essen. Super-sportiva nu se caracterizeaza printr-un upgrade al motorului asemenea altor masini tunate de tunerul german, ci este in primul rand o adevarata demonstratie de design, menita sa puna masina in postura de a se putea compara cu Lamborghini Gallardo si Ferrari F430.

    Datele tehnice ale supercar-ului german nu au fost inca dezvaluite, insa  cert este faptul ca ABT R8 are o caroserie invelita complet in fibra de carbon, inclusiv eleronul spate. Intregul kit este gandit pentru o aerodinamica cat mai buna.

    Masina beneficiaza de niste roti noi, care au dimensiuni de 20x9 inch pe fata si 20x11 inch pe spate. Noul sistem de suspensii de la Kempten face ca masina sa fie mai joasa si, implicit, sa aiba o aderenta mai buna si ruliu redus, iar kit-ul de frana ABT cu discuri de 380 mm confera o putere de franare superioara comparativ cu modelul de serie.

    Cei de la ABT au declarat ca ar putea parea o nebunie curata sa tunezi un supercar de 420 CP, dar daca rezultatul “arata” atat de bine, este greu sa dovedesti contrariul.
    Vizualizari: 523
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »