rss

Infiniti pregateste debarcarea in Europa

  1. 14/08/2007
  2. Tags: Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa succesul inregistrat in Japonia si pe piata din Statele Unite, marca de lux Nissan este gata acum sa-si stabileasca o baza solida de-a lungul intregii Europe, vanand cotele de piata detinute de Mercedes, BMW si Audi.

    Infiniti planuieste cateva lansari in Europa de Vest pana la finalul anului viitor, in aceste momente fiind preocupata in a contrui o retea competitiva de dealeri.

    Sefii din Europa admit ca, la inceput, vanzarile vor fi mai mici, mai ales in tari precum Germania si Marea Britanie, recunoscute pentru traditionalismul clientilor sai.

    Pana acum, fiecare dealer (numarul total va fi intre 12 si 14) a estimat ca va vinde in jurula 500 de unitati pe an pana in 2013, conducerea Infiniti anticipand ca afacerea va ramane neprofitabila in primii ani, perioada in care marca va avea misiunea de a-si consolida imaginea pe cele mai competitive pietee lux din lume.

    Totusi, japonezii nu ar trebui sa fie atat de pesimisti: de cand au deschis usile showroom-urilor anul trecut, numai cei trei dealeri din Rusia au vandut peste 7.000 de masini.

    Asadar, cand primele modele vor ajunge aici – printre ele aflandu-se coupe-ul G37 si un nou crossover bazat pe conceptul EX – nu ar strica ceva mai mult curaj.
    Vizualizari: 835