rss

Infiniti isi dezvaluie planurile de viitor

  1. 28/01/2009
  2. Tags: Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)


    La inceputul lui 2008, directorul de productie Nissan, Carlos Tavares, anuntase ca se doreste extinderea gamei Infiniti cu 10 modele in urmatorii doi ani. Printre acestea erau propuse inlocuitorul varfului de gama Q45 si o super-sportiva pe platforma de GT-R.

    Reprezentantul Infiniti, John Capps, a confirmat de curand dezvoltarea unei variante noi a sedanului M si un hibrid, care sa nu apara mai tarziu de anul viitor. Acesta din urma porneste de la platform de G35, si, dispune de un sistem hibrid cu doua ambreiaje prin intermediul carora motorul electric este legat direct la motorul pe benzina si transmisie.

    Cat priveste inlocuitorul actualului Q45, Capps a declarat ca decizia nu a fost inca luata, reprezentantii companiei asteptand sa vada evolutia economica in perioada imediat urmatoare.

    Infiniti asteapta de asemenea in urmatoarele luni aparitia cabrio-ului G37. Capps a anuntat ca majoritatea dealerilor asteapta aparitia unui model complet nou sub sigla G, si al unui cross-over care sa se vanda impreuna cu EX si FX.
    Vizualizari: 793