rss

Infiniti G37 Convertible a debutat la LA Auto Show

  1. 20/11/2008
  2. Tags: Convertible, Coupe, G37, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)


    Versiunea cabrio a lui Infiniti G37 Coupe, G37 Convertible, a debutat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, propunand acelasi motor V6 de 3,7 litri ce dezvolta 325 CP. 

    Acesta este cuplat la o transmisie automata cu 7 trepte (sau, optional,  la o cutie manuala cu 6 rapoarte), insa atuul principal ramane acoperisul retractabil din tabla, ce mentine profilul si aproximativ aceeasi rigiditate structurala ca a coupe-ului in momentul in care este ridicat. 

    Plafonul se pliaza/ridica prin simpla atingere a unui buton de pe consola centrala, procesul durand doar 30 de sec - cu vreo opt secunde mai mult decat cel al acoperisului unui BMW Seria 3 Cabrio.

    Dar asta conteaza mai putin: mai degrab,a clientii vor fi interesati de o lista cu dotari standard mai mult decat completa, ce include camera de luat vederi pentru marsarier, un sistem de navigatie cu touch-screen, cruise-control inteligent (ICC), sistem de iluminare adaptiv (AFS) si sistemele audio/de climatizare special proiectate pentru a functiona in cele mai bune conditii, indiferent de pozitia acoperisului.

    In SUA, masina va fi disponibila in doua versiuni: G37 Convertible si G37S Convertible Sport 6 MT, ultima avand in plus un sistem de franare mai performant, jante din aliaj de 19 inch si un set de pneuri de inalta performanta.

    De asemenea, automobilul va fi disponibil si intr-o editie limitata la doar 200 de unitati, botezata Premier Edition, oferita exclusiv prin intermediul catalogului Bloomingdale Holiday.

    Fata de versiunile obisnuite, aceasta prezinta o serie de imbunatatiri estetice precum interior din piele rosie Monaco, grila frontala Midnight Black sau jante de aliaj de 19 inch.

    Infiniti G37 Convertible va fi pus in vanzare in SUA la inceputul lui 2009, urmand ca in Europa sa ajunga prin vara aceluiasi an.

    Vizualizari: 1496
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »