rss

Indraznet, pur, diferit: Opel Mokka Electric ca masina eleganta de serviciu

  1. 30/04/2023
    Vezi toate fotografiile (10)

    Camionetele si camioanele nu sunt singurele vehicule care necesita o incarcare sigura si securizata a marfurilor. Atunci cand sunt transportate marfuri voluminoase, multe unelte si piese de schimb, acelasi lucru este valabil si pentru vehiculele de pasageri care sunt utilizate de tehnicienii de service si de comercianti. Traditional, aceste vehicule sunt in general break-uri, dar profesionistii care doresc o alternativa neconventionala care sa iasa cu adevarat in evidenta ar trebui sa se uite cu atentie la Opel Mokka Electric transformat intr-un vehicul de serviciu cu doua locuri de catre specialistii in conversie de la Bott GmbH & Co. KG. Pe langa aspectul elegant, Mokka Electric, fara emisii locale, poate aborda chiar si sarcini „extraordinare“! Iepurasul de Paste nu mai trebuie sa se ingrijoreze ca ouale si cadourile fragile pentru sarbatori cad din cosul sau. In schimb, obiectele mici si mari pot fi depozitate convenabil si sigur in Mokka Electric special echipat.
    Sistemul de rafturi bott vario3 instalat in Mokka Electric, un vehicul distractiv de condus, impresioneaza prin designul inteligent care permite profesionistilor din diverse domenii sa lucreze cu eficienta maxima. Montate pe un cadru de siguranta care este fixat perfect pe caroseria vehiculului, modulele si sertarele de la bott sunt foarte usoare si totodata rezistente. Datorita combinatiei optime de componente, profesionistii obtin un sistem de rafturi care se potriveste perfect in vehicul.
    In functie de necesitatile utilizatorului, spatiul de depozitare disponibil este organizat perfect. Sistemul de rafturi este aranjat inteligent, iar greutatea este distribuita uniform, cu scaunele spate rabatate ale modelului Mokka Electric premiat cu „Volanul de aur 2021. Daca este nevoie de un spatiu suplimentar in portbagaj pentru obiecte mici, cutia mobila separata bott vario3 Mobile Box poate fi demontata individual. 
    Bott a confirmat siguranta diferitelor configuratii ale sistemului lor de rafturi la testele de impact ale vehiculelor incarcate, conform cu standardul ECE R44. Nimic nu cade din module, iar sertarele raman inchise.
    Aspect atragator, performante impresionante si tehnologii avansate
    Opel Mokka Electric nu impresioneaza numai prin designul sau indraznet si simplu, ci si prin performante si tehnologii de ultima generatie, cum ar fi luminile adaptive Intelli-Lux LED® matrix. Motorul electric cu o putere de 100 kW/136 CP si cuplu maxim de 260 Nm, ofera o propulsie puternica si o rulare silentioasa. Viteza maxima limitata electronic este de 150 km/h. Datorita bateriei de 50 kWh, este posibila parcurgerea a pana la 338 kilometri fara incarcare, conform WLTP. 
    Deoarece bateria poate fi reincarcata pana la 80% numai in 30 de minute la o statie de incarcare de 100 kW DC, Opel Mokka Electric poate continua rapid activitatea ca masina de serviciu. Inapoi pe sosea, un sistem de franare regenerativa de ultima generatie face ca Mokka Electric sa fie si mai eficient, permitand recuperarea energiei la decelerare sau franare.

    Vizualizari: 757