rss

Indienii de la Mahindra lanseaza versiunea europeana a SUV-ului XUV500

  1. 14/11/2011
  2. Tags: Mahindra, SUV, xuv500
    Vezi toate fotografiile (11)

    Constructorul indian Mahindra va prezenta oficial noul XUV500, in versiunea pentru pietele europene, cu ocazia Salonului Auto de la Bologna, programat in perioada 4-12 decembrie.

    SUV-ul de dimensiuni medii vine cu o serie de modificari la nivel estetic, care promit sa aduca un suflu nou comparativ cu vechile modele. Propulsia va fi asigurata de unitatea Hawk pe benzina de 2,2 litri, care produce 140 Cai Putere si un cuplu maxim de 330 Nm.

    Motorul este cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte, intocmai ca orice masina tipic europeana, in dotarea standard.

    Printre echiparile oferite fara costuri suplimentare se numara: sase airbaguri, aer conditionat automat, sistem de deschidere fara chei, sistem de control al stabilitatii, lumini de zi cu tehnologie LED si un sistem infotainment cu touch screen.

    Oferta este completata de un sistem de tractiune integrala, tapiterie din piele, jante din aliaj, senzori de parcare, precum si un al treilea rand de scaune. Astfel configurat, noul  Mahindra XUV500 poate gazdui pana la sapte persoane.

    Preturile pentru pietele europene nu au fost inca dezvaluite, insa ne putem face o idee daca luam in calcul tarifele la care este comercializat pe piata-mama: 16.000-19.000 euro. Ramane de vazut daca si in Europa preturile vor ramane la fel de competitive.

    Vizualizari: 1476