rss

Inceputul sfarsitului pentru dominatia germana?

  1. 26/06/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pana in 2010 aproape toate modelele actuale din clasa mare vor fi inlocuite de generatii noi, moment in care, spun unii analisti, ne vom confrunta cu o situatie interesanta.

    Reprezentantele cu mai putin pedigree din clasa – Alfa Romeo, Citroen si Saab – n-au nimic de pierdut si tocmai de aceea vor veni cu filozofii interesante, capabile sa zdruncine un pic E-ul care va oferi tehnologie de S-Class, Seria 5 care va arata mai bine, respectiv A6-le, care prin versiunea RS6 va fi foarte rapid.

    Suedezii vor prezenta urmatoarea generatie a lui 9-5, ce va imprumuta multe din liniile conceptului Aero-X si va o versiune de 300 de cai a propulsorului V6 de 2,8 litri.

    Intre timp Alfa se pregateste de lansarea lui 169, model care va imparti platforma cu Maserati si care, cu siguranta, va fi de o rara frumusete.

    Ca sa se asigure ca se va si misca cu talent, italienii vor monta in botul varfului de gama propulsorul V6 de 3.200 cmc si 260 CP.

    Raspunsul francezilor la aceeasi problema va fi noul C5, despre care nu se stiu foarte multe, doar ca modelul de top va fi capabil de 350 de cai, obtinuti tot dintr-un agregat V6.
    Vizualizari: 392