rss

Incepe Campionatul Romaniei de Raliuri

  1. 02/03/2007
  2. Tags: Campionatul romaniei de raliuri
    Vezi toate fotografiile (1)
    A luat sfarsit o vacanta de iarna agitata, cu schimbari la nivelul conducerii forului de specialitate si de politica in ceea ce priveste raliurile din Romania, ca si la nivelul efectivelor.

    De-acum incep iar duelurile “greilor” motorsportului nostru. Si daca un pronostic este greu de facut in ceea ce priveste verdictul, dovada fiind faptul ca in ultimii ani nici un pilot nu a putut pune cap la cap doua succese, un lucru este cert.

    In absenta echipei OMV Petrom, care a bifat titlul na]ional la ultimele patru edi]ii, premisele spectacolului nu lipsesc, in 2007 fiind de asteptat un duel pe muchie de cutit intre echipele din Timisoara si Cluj, care au cele mai mari sanse sa-si dispute titlul national.

    La nivelul pilotilor, singurele nume mari care vor lipsi sunt cele ale lui Claudiu David (care se va concentra asupra programului in WRC) si Preda, in contextul in care Mihai Leu, care-si anuntase retragerea, a revenit asupra deciziei, si va concura in echipa Autosolution, alaturi de Victor Baldescu, campionul de anul trecut in VTM si fost presedinte al forului de specialitate.

    Tot la capitolul reveniri sa notam si numele lui Horatiu Ionescu Cristea sau ale lui Horatiu Savu, care pot da un plus de greutate duelurilor din CRR.

    Campionatul debuteaza astazi, cu Raliul Brasovului Tess, prima zi programand, de la ora 16:33, si o Superspeciala in Poiana Brasov. Intrecerea se incheie sambata dupa-amiaza. 
    Vizualizari: 987