rss

Inca o masina din “colectia” James Bond scoasa la licitatie

  1. 18/11/2008
  2. Tags: Bonhams, James bond, Lotus esprit
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu vreo doi ani in urma, un model Lotus Esprit care “a jucat” in pelicula “For Your Eyes Only” (un film din celebrele serii cu James Bond) si-a gasit un norocos proprietar in urma unei licitatii, lasandu-i pe ceilalti participanti la eveniment cu ochii in soare.

    Ei bine, acestora li se ofera acum sansa de a-si lua revansa: in decembrie, casa de licitatii Bonhams va scoate “la strigare” unul din cele doua Esprit-uri care l-au purtat pe Bond in “The Spy Who Loved Me”.

    Un adevarat fan al filmelor cu celebrul Agent 007 isi va aduce aminte ca respectiva productie cinematografica a devenit celebra multumita in special urmaririi la care a participat o masina, o motocicleta si un elicopter, ce a culminat cu transformarea Lotus-ului Esprit intr-un submarin.

    Nu putem pune pariu ca masina oferita la licitatie va fi capabila de aceleasi scamatorii, insa nu credem ca asta va fi un impediment pentru cei care se vor “bate” ca sa puna mana pe ea.

    Cei de la Bonham spera sa obtina peste 100.000 de euro pe bolidul condus odinioara de Roger Moore – o nimica toata pentru oameni ce pot fi acompaniati la orice ora de fete cel putin la fel de frumoase ca Barbara Bach.

    Vizualizari: 1118