rss

Inca o licitatie pentru roviniete

  1. 10/08/2007
  2. Tags: CNANDR, Licitatie, Rovinieta
    Vezi toate fotografiile (1)
    Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNANDR) va relua licitatia de achizitie a rovinietelor pentru circulatia pe drumurile nationale. Compania va reface caietul de sarcini ce va fi trimis celor sapte firme care au participat la licitatia initiala, anulata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, dupa ce una din firmele participante a depus o contestatie.  Castigatoarea urmeaza sa fie aleasa pana in luna septembrie.

    Pana in luna noiembrie, de imprimarea rovinietelor se va ocupa tot compania Tipo Holding. Noul furnizor, ales in urma licitatiei, urmeaza sa-si inceapa activitatea in luna noiembrie, atunci cand expira contractul valabil in prezent.

    Incepand din 28 aprilie 2007, data la care a intrat in vigoare Legea nr. 101 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 15/2002, a fost acordata posibilitatea achitarii tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania si de catre utilizatorii romani, pentru perioade de 7 zile, 30 zile, 3 luni, 6 luni si 12 luni. Pana la intrarea in vigoare a acestui act normativ, utilizatorii romani puteau achita tariful de utilizare numai pentru perioade de valabilitate de 12 luni.
    Vizualizari: 818