rss

Inca o competitie monomarca in Romania!

  1. 23/06/2007
  2. Tags: Cupa asco properties
    Vezi toate fotografiile (1)
    Automobil Clubului Roman (ACR) a lansat o noua competitie monomarca. Aceasta se numeste Cupa Asco Properties, este deschisa masinilor Dacia Logan si se va desfasura in cadrul Campionatului National de Viteza pe Traseu Montan.

    Masinile inscrise sunt Dacia Logan 1,6 8V 90 CP, pregatite conform specificatiilor FIA, si sunt de tipul celor care participa in Cupa Logan organizata de ADAC în Germania. Modificarile sunt efectuate de Racing Nick, pretul unui kit complet fiind de 12.512 RON, fara TVA, in cazul in care proprietarul are deja masina, sau 9980 Euro + TVA, daca se comanda masina si kit-ul de competitii.

    Interesant este faptul ca Racing Nick va pune a dispozitie si masini pentru inchiriere si va oferi un discount de 10% fata de preturile pieselor de schimb care se gasesc la dealerii Dacia. Ambele demersuri vin sa sprijine intiativa celor de la ACR, care, ca si in cazul Cupei Dacia Joe, derulata in cadrul CRR, sub egida FRAS, isi propune sa sprijine dezvoltarea fenomenului motorsport in Romania. Evident, vor exista si premiii in bani pentru laureatii fiecarei etape, sume care vor putea sa ofere un plus de motivatie putand constitui o reducere substantiala a bugetului alocat participarii la Cupa ASCO Properties.

    KIT „RACING NICK“
    Kit-ul minim pentru Dacia Logan 1,6l 8V:
    - Rollbar Wiechers
    - Scaun Sparco
    - Suport scaun
    - Centur? de sigurant? Schrott
    - Volan sport Sparco
    - Butuc volan
    - Jante
    - Anvelope
    - Extinctor Sparco
    - Tob? finala
    - Contact general
    - Sigurante capota

    Optionale disponibile:
    - Placute de frana Carbone Lorraine
    - Fete de usa aluminiu
    - Disc de ambreiaj sinterizat Sachs
    - Filtru de aer sport Green
    - Eleron Wiechers
    Vizualizari: 1503
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »