rss

In Romania, sistemul ISG de pe Kia Cee’d este oferit gratuit

  1. 27/03/2009
  2. Tags: cee'd, ISG, Kia
    Vezi toate fotografiile (1)


    Kia Romauto lanseaza o promotie care consta in dotarea gratuita cu sistemul Idle Stop & Go pentru toate masinile Kia Cee’d comandate pana la data de 30.04.2009.

    La promotie se adauga discounturi de pana la 2.900 euro din pretul fara TVA pentru toata gama Cee’d.
     
    ”In foarte multe tari europene, cei care opteaza pentru tehnologiile eco beneficiaza de sprijin din partea autoritatilor fie direct, prin acordarea de stimulente financiare la achizitionarea unui asemenea autoturism, fie indirect, prin scutiri de taxe si impozite. In Romania, studiile au aratat ca oamenii sunt preocupati de protejarea mediului, dar in acelasi timp nu sunt dispusi sa plateasca suplimentar pentru a-si implementa tehnologie ‘verde’ pe masini. De aceea am decis ca sistemul ISG sa fie acordat gratuit celor care comanda un cee’d pana pe 30.04.2009”, a declarat Dana David – Coordonator marketing al Kia Romauto.

    Versiunile de Cee’d pe care se poate implementa acest sistem sunt cele cu motorizarile pe benzina de 1.4 litri si 1.6 litri. Producatorul coreean asigura ca pana la sfarsitul acestui an aceasta tehnologie va fi implementata si pe propulsoarele diesel.

    Prin utilizarea acestui sistem, Kia reuseste sa realizeaze o reducere de pana la 15 % a consumului de carburant si o reducere semnificativa a emisiilor de noxe.
    Vizualizari: 1295
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »