rss

In 2018 DS, brand-ul premium al grupului PSA va dezvalui primul SUV urban, DS3 Crossback

  1. 02/10/2017
  2. Tags: DS3 Crossback
    Vezi toate fotografiile (1)

    DS brand-ul premium al grupului PSA va dezvalui primul SUV urban, DS3 Crossback, la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2018.
    Comercializat din martie 2010, DS3, sedanul mic stia inca de la inceput impunerea pe aceeasi nisa cu  Mini si Audi A1. Sapte ani mai tarziu, situatia s-a schimbat. Pe de o parte, deoarece corpul cu 3 usi tinde sa dispara in Europa in beneficiul celor cu 5 usi care ofera mult mai multa versatilitate. Pe de alta parte, deoarece acest tip de vehicul nu atrage clientela chineza, care este acum tinta preferata a tuturor producatorilor. Modelul DS3 II trebuie sa tina seama in mod imperativ de aceste doua criterii.

    Viitorul produselor DS pana in 2021


    In Europa, boom-ul in SUV urban este in  plina desfasurare, cu o piata ajustata de Renault Captur si Peugeot 2008; ambele sunt, de asemenea, comercializate in China. Acest lucru il va linisti pe deplin pe Carlos Tavares, CEO-ul PSA, acum seful unui grup mai mare (Citroen DS, Peugeot si Opel / Vauxhall) care a cerut ca fiecare produs nou sa fie vandut in cel putin doua regiuni ale lumii. Cea mai mare piata a automobilelor de pe planeta, China este, prin urmare, inevitabila.

    Vizualizari: 1525