rss

Impreza Type 20 de la Litchfield

  1. 11/11/2008
  2. Tags: Impreza, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)


    Litchfield Imports a dezvaluit noul Impreza Type 20, cea mai rapida versiune a automobilului.
    Compania si-a construit deja o reputatie solida prin imbunatatirile aduse generatiilor precedente de Subaru iar acum, pastrand nota din trecut, Lichtfield a modificat Impreza Type 20 folosindu-se de motorul turbo de doi litri, de un sistem de evacuare Milltek si de un kit de inductie.

    Litchfield a optimizat de asemenea sistemul ECU pentru a economisi consmul de carburant si sustine ca a imbunatatit maenvrabilitatea masinii cu ajutorul unui nou sistem de servo-directie si a unei operatiuni de revizuire a sasiului.

    Asadar, motorul a ajuns la 395 CP, cu 70 CP mai mult decat modelul ce detinea anterior titlul de cel mai rapid al gamei, WRX STI 330S; intre timp, cuplul a crescut si el la 508 Nm.

    “ Nu poti avea niciodata prea multa putere. Oricum, motorul japonez de 2,0 litri se preteaza la fix pentru imbunatatiri”, a declarat seful companiei, Ian Litchfield.

    La exterior, Type 20 se va mandri cu o grila de radiator supradimensionata, un spoiler STI si jante de aliaj de 18 inch care reduc greutatea masinii cu 6 kg.
    Vizualizari: 806