rss

Imaginea sportiva se intalneste cu exclusivitatea: BMW X2 Edition GoldPlay

  1. 19/02/2022
    Vezi toate fotografiile (2)

    Noua editie speciala a modelului Sports Activity Coupe vine cu elemente de design unice care accentueaza imaginea sportiva si asigura o prezenta exclusiva. BMW X2 xDrive25e plug-in hybrid, BMW X2 M35i foarte sportiv si toate celelalte variante de motorizare pot fi comandate cu aceasta editie speciala din martie 2022.
    Designul distinctiv al BMW X2 proiecteaza o imagine sportiva, extrovertita si asigura o imagine individuala in segmentul compact premium. Modelul Sports Activity Coupe (SAC) imbina individualitatea cu functionalitatea moderna si placerea de a conduce pentru care BMW este renumit. Partea frontala puternic expresiva, liniile fluide ale flancurilor si logo-ul BMW de pe fiecare montant C care este o referinta la coupe-urile BMW clasice, toate sigura o prezenta vizuala distincta in cadrul familiei de modele BMW X. Iar din martie 2022, noul BMW X2 Edition GoldPlay va oferi un nivel suplimentar de exclusivitate. Noua editie speciala subliniaza caracterul unic al BMW X2 si combina punctele de atractie ale echiparii, cum ar fi M High-gloss Shadow Line extinsa, proiectarea siglei "X2" din oglinda laterala a conducatorului sau farurile LED adaptive disponibile optional, care includ o functie matrix pe patru segmente pentru faza lunga, lumini de viraje si distributie adaptiva a luminii, cu detalii exterioare exclusive si dotari interioare speciale care adauga un plus de valoare unei experiente de condus deja bogate.
    Noul BMW X2 Edition GoldPlay va fi oferit cu toate variantele de sistem de propulsie disponibile pentru modelul SAC de clasa compacta. Printre acestea se numara varianta plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e si Pentru sportivul BMW X2 M35i pretul editiei speciale este de 2030 Euro cu TVA (1705.88 Euro fara TVA), pentru modelul BMW X2 xDrive25e pretul editiei speciale este de 5381 Euro cu TVA (4521,85 Euro fara TVA) si poate sa creasca pana la 7329 Euro cu TVA (6158,82 Euro fara TVA) pentru motorizarile de baza. Pachetul, pe langa elemente speciale de personalizare, include si o gama extinsa de echipamente.
    Extravaganta eleganta cu accente in Galvanic Gold
    Noul BMW X2 Edition GoldPlay combina dotarile sale exclusive de exterior si interior cu caracteristicile de design si echipare gasite pe variantele X2 cu specificatie M Sport. Suspensia M Sport cu o garda la sol mai mica cu 10 milimetri si directia M Sport optimizeaza potentialul dinamic al modelului SAC de clasa compact. La acestea se adauga o priza de aer inferioara mare, in trei sectiuni, in spoilerul fata, panouri pe barele fata si spate cu insertii in Dark Shadow, ornamente pentru pasajele rotilor si marginea inferioara a usilor in culoarea caroseriei, ornamente M High-gloss Shadow Line si pachetul M Aerodynamics, care confera masinii un aspect sportiv. Contururile geamurilor laterale, ornamentele montantilor B si contururile decorative de pe montantii C, panourile de acoperire si ramele oglinzilor (inclusiv triunghiul oglinzilor) sunt finisate in negru lucios, la fel cum sunt si finisajele tevilor de evacuare si chenarul logo-ului BMW de pe hayon.
    Partea frontala este decorata cu grila M Mesh in negru lucios, a carei structura tip mesh este inspirata din motorsport si este folosita cu precadere la modelele sportive ale marcii. Extravaganta stilistica care evidentiaza aceasta editie speciala X2 este subliniata de utilizarea nuantei exclusive Galvanic Gold pentru conturul grilei si capacele oglinzilor exterioare. Insertiile atragatoare in Galvanic Gold decoreaza si jantele aerodinamice M de 19 toli ale modelului editie speciale. Jantele aerodinamice M de 20 de toli sunt disponibile optional si, de asemenea, vin cu insertii Galvanic Gold.
    Un alt element special de personalizare inclus in pachetul editiei speciale este logo-ul aniversar 50 de ani M, oferit exlcusiv pentru modelele sportive al marcii sau cele echipate cu pachet M in 2020.
    Culori exterioare noi, folie atractiva
    Culoarea exterioara San Remo Green metalizat este rezervata exclusiv pentru GoldPlay Edition. Este prima data cand aceasta nuanta de culoare este disponibila pentru BMW X2. De asemenea, clientii isi pot comanda automobilele si in Alpine White non-metalic, M Misano Blue metalizat, Sapphire Black metalizat, Skyscraper Grey metalizat si finisajele de vopsea BMW Individual Storm Bay metalizat, Frozen Black metalizat si Frozen Pure Gray metalizat. Folia laterala Galvanic Gold de pe usi si panourile laterale fata si spate este o alta completare exclusiva.
    La masinile comandate cu oricare dintre cele doua finisaje de vopsea mata Frozen, atat folia, cat si accentele Galvanic Gold pentru grila BMW si capacele oglinzilor exterioare sunt eliminate. in schimb, conturul grilei este finisat in negru, iar capacele oglinzilor sunt vopsite in culoarea caroseriei. Aceasta solutie de design poate fi aleasa si pentru celelalte nuante de culoare exterioara.
    Interior: ambianta sportiva cu detalii inovatoare
    Caracteristicile echipamentelor specifice M se combina cu detalii inovatoare pentru a crea o ambianta sportiva si exclusiva in interiorul BMW X2 Edition GoldPlay. Volanul M imbracat in piele, cu butoane multifunctionale, tapiteria de culoare antracit a plafonului, pedalele M din otel inoxidabil, suportul M de picior pentru conducator si cheia cu identificatorul M distinctiv subliniaza instinctele sportive ale editiei speciale. Accentele vizibile de interior creeaza o legatura stilistica cu designul exterior. Acestea includ benzi pentru praguri care au o structura de suprafata derivata din designul mesh al grilei BMW si poarta inscriptia "Edition" in Galvanic Gold. in jurul panoului de instrumente, pe partea pasagerului din fata, benzile decorative mate Dark Graphite - de asemenea un design personalizat pentru GoldPlay Edition - afiseaza un grafic care face referire la folia exterioara. Pentru prima data se foloseste o tehnica de gravare cu laser, care aplica grafica in culoarea Golden Mica metalizat pe suprafata benzii si o sigileaza cu lac transparent.
    Un alt punct de atractie al dotarilor interioare personalizate pentru modelul editie speciala sunt scaunele sport M cu suporturi laterale foarte proeminente si tetiere integrate pentru conducator si pasagerul din fata. Acestea sunt finisate intr-o varianta exclusiva de ornament cu piele Dakota. Suprafetele din piele neagra ale scaunelor conducatorului si pasagerului din fata sunt perforate in sectiunea centrala a spatarelor. Cusaturile contrastante si vipusca in Giallo Oro - o nuanta de culoare galben auriu - adauga un detaliu distinctiv. in plus, scaunele sport M au si o margine neagra lucioasa pentru decupajul de sub tetiere si o eticheta cu emblema BMW M GmbH pe vipusca spatarului.
    Modelul editie speciala vine si cu cusaturi contrastante de culoare aurie pentru panoul de bord, consola centrala si cotierele exterioare si centrale ale scaunelor din fata. Tivul covoraselor de culoare antracit este tot de culoare Giallo Oro. Exceptia o face BMW X2 xDrive25e, care are covorase de culoare antracit cu vipusca gri, atat in varianta sa standard, cat si in cea editie speciala.
    Gama larga de optiuni de propulsie, echipamente standard extinse
    Pe langa modelul plug-in hybrid si supersportivul BMW X2 M35i - care foloseste un motor cu patru cilindri, cu tehnologie TwinPower Turbo, de 225 kW/306 CP, o transmisie Steptronic Sport cu opt trepte, un diferential M Sport mecanic pe puntea fata si sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive pentru a oferi performante remarcabile -, clientii pot alege dintre alte opt variante de propulsie pentru noua editie speciala. Gama de produse variaza de la BMW X2 sDrive18i, ce ofera 100 kW/136 CP, la BMW X2 xDrive25d, care furnizeaza 170 kW/231, CP si include doua motoare pe benzina si trei diesel. in functie de varianta de propulsie, modelele isi livreaza puterea printr-o transmisie manuala cu sase trepte, o transmisie Steptronic cu sapte trepte, cu dublu ambreiaj, sau o transmisii Steptronic cu opt trepte. Cu exceptia versiunii entry-level, sistemul de tractiune integrala BMW xDrive este disponibil optional pentru toate modelele, care este standard la BMW X2 xDrive25d.
    Designul specific si caracteristicile de echipare ale BMW X2 Edition GoldPlay sporesc caracterul premium al modelului SAC de clasa compacta pana la nivelul unui efect vizual uimitor. Echiparea sa standard extinsa cuprinde dotari precum faruri LED cu lumina integrala pentru vreme rea, operare automata a hayonului, control automat al climatizarii pe doua zone si un pachet de lumini (inclusiv iluminarea exterioara a manerului usii, iluminarea la sol, iluminarea oglinzilor exterioare si lumina de intrare a usii, plus proiectia logo-ului "X2" de pe oglinda exterioara a conducatorului). Confortul, siguranta si placerea de a conduce sunt sporite si mai mult de tempomatul cu functie de frana, Park Distance Control cu senzori in spatele masinii, avertisment de coliziune cu functie de franare in oras, afisare a limitei de viteza cu indicator de interzicere a depasirii, sistemul de control iDrive optional cu ecran tactil independent de 10,25 toli (26,04 cm) si BMW Head-Up Display color, disponibil optional.
    Editia speciala BMW X2 Edition GoldPlay – lista de echipamente si dotari incluse in pachet
    Vopsea speciala la exterior.
    Tapiterie piele Dakota perforata, cu elemente de decor negru-galben.
    Echipamente
    Jante 19” M 919 cu elemente de decor aurii
    Volan sport
    Operare automata a haionului
    Sigla speciala M 50 de ani
    Finisaje de interior Dark Graphite mat
    Senzori de parcare spate (PDC)
    Sistem de climatizare automat
    Sistem cruise control cu functie de franare
    Pachet de lumini exterioare
    Suspensie M sport
    Volan acoperit cu piele M
    Scaune fata M Sport
    Pachet aerodinamic M
    Linii de decor M Shadowline
    Plafon antracit M
    Grila radiator cu design M in negru lucios cu grila Gold
    Oglinzi cu capace exclusive Gold
    Jante exclusive M cu accente Gold
    Folie exterioara cu acoperire aripi si usi cu grafica speciala „GoldPlay”
    Finisaje extinse negru lucios pentru exterior, inclusiv evacuarile finale
    Logo M pe lateral
    Linii decorative Dark Graphite mat cu grafica „GoldPlay”
    Scaune scoica M Sport cu tetiere integrate si cusaturi accent Gold
    Pedalier M
    Logo M pe cheie cu insertii negru high-gloss

    Vizualizari: 661