rss

Ibiza Ecomotive cu numarul 1000

  1. 09/02/2009
  2. Tags: Ecomotive, Ibiza, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)


    Constructorul iberic SEAT se bucura de popularitatea crescuta a modelului lansat anul trecut, Ibiza Ecomotive, care se inscrie in segmentul masinilor economice, cu emisii de CO2 ultra-reduse. Modelul din clasa mica a inregistrat de curand vanzarea modelului cu numarul 1000 in Anglia.

    Ibiza Ecomotive este primul model lansat de SEAT in segmentul din ce in ce mai important al masinilor cu emisii ultra-reduse. Echipat cu motorul 1,4 TDI ce dezvolta 80 CP, modelul consuma 3,8 l/100 km si are emisii de 99g/km. Pentru obtinerea acestor valori, inginerii de la SEAT au adaugat un nou filtru de particule, si, au modificat cutia de viteze si parametrii ECU (electronic unit control). In plus, caroseria a suferit modificari subtile pentru imbunatatirea coeficientului de aerodinamicitate.  Totodata SEAT a dotat Ibiza cu pneuri Dunlop cu rezistenta scazuta la rulare. Datorita modificarilor suferite, consumul a fost scazut cu 0,8l/100 km iar emisiile de CO2 cu 19 g/km fata de varianta standard.

    Noul Ibiza Ecomotive va fi lansat la mijlocul anului acesta. SEAT a anuntat ca varianta noua va avea emisii de 98g/km, iar consumul va fi scazut la 3 l/100 km.
    Vizualizari: 1301