rss

Iata noul Jaguar XF-R!

  1. 13/07/2008
  2. Tags: Goodwood, Xf-r
    Vezi toate fotografiile (1)
    Festivalul de la Goodwood, organizat in fiecare an in Marea Britanie, aduna laolalta cele mai diverse grupuri de fani ai automobilului, dar un loc special il ocupa cei ahtiati dupa sporturile cu motor si in general masinile construite sa devoreze kilometri la viteze ametitoare.

    Ca urmare, cei de la Jaguar s-au gandit sa le faca acestora o surpriza de proportii: noul XF-R, eliberat pe asfalt intr-un melanj infernal de derapaje controlate, miros de anvelope incinse si tunete expulzate din evacuari.

    La volan s-a aflat nimeni altul decat Mike Cross, seful departamentului de dezvoltare al masinii, care a facut rapid uitat faptul ca viitorul adversar al lui BMW M5, Mercedes E 63 AMG si Audi RS6 nu este inca 100% pregatit sa aterizeze in showroom-uri.

    Precum se poate observa si din aceasta fotografie, XF-R inca mai prezinta anumite parti de caroserie nefinisate, o parte frontala vopsita in negru mat (restul corpului este acoperit cu un negru metalizat) si un logo Jaguar imens si total inestetic ce acopera mare parte din profil.

    Nu conteaza: desi britanicii si-au tinut gura inchisa cand au fost intrebati ce se afla sub capota, toata lumea stie ca acolo ar trebui sa se odihneasca, in mod normal, o versiune supraalimentata a noului V8 de cinci litri, capabila de cel putin 500 CP. Frumoasa si Bestia, in acelasi pachet – ce altceva ti-ai mai putea dori?
    Vizualizari: 1091