rss

Ia-ti rovinieta direct din telefon

  1. 26/11/2013
  2. Tags: aplicatia auto.ro, smartphone
    Vezi toate fotografiile (4)

    Prin intermediul sectiunii Rovinieta din cadrul aplicatiei gratuite de mobil Auto.ro, poti pleca linistit la drum, deoarece poti achizitiona toate tipurile de roviniete existente prin intermediul cardului bancar, precum si rovinietele pentru o zi sau 7 zile, prin plata cu SMS.

    Astfel, exista posibilitatea sa comanzi rovinieta rapid si usor, alegand tipul rovinietei si modalitatea de plata preferata. Contravaloarea rovinietei se achita direct din telefon, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi. Aplicatia este extrem de utila mai ales in situatia in care te afli deja la drum si nu ai rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee; o vei primi instantaneu prin SMS si prin e-mail in cazul platii prin card bancar.

    Facilitatea de plata a rovinietei atat prin SMS, cat si prin card bancar, se bucura deja de un real succes in randul soferilor. La un an si jumatate de la lansare, aplicatia Auto.ro se afla in topul preferintelor soferilor, posesori de Android si iOS, cu peste 220.000 de descarcari in Google Play si Apple Store, si peste 1.760 de recenzii inregistrate.

    Aplicatia este recunoscuta si de specialisti prin nivelul de popularitate la care a ajuns si prin distinctiile obtinute la competitiile de mobile din Romania: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

    Serviciul de plata a rovinietei completeaza serviciul automat de notificare “Masina mea” privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii si a serviciilor conexe.

    Vizualizari: 7016
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »