rss

Hyundai si Mercedes-Benz parteneri?

  1. 13/05/2008
  2. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acum ca Hyundai a ajuns un constructor de talie mondiala, el este privit ca un partener interesant de catre cei mai tari jucatori ai industriei, Mercedes-Benz fiind gata sa incheie un parteneriat cu coreenii in vederea realizarii unui motor cu patru cilindri ultramodern.

    In caz ca acordul va fi semnat, Daimler s-ar afla la al doilea proiect de acest gen dupa ce, cu ani in urma, a pus la punct celebra alianta GEMA (impreuna cu Chrysler, Mitsubishi si... Hyundai) in urma caruia a rezultat un propulsor "global" folosit de o sumedenie de masini din portofoliul Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi si Hyundai.

    Vestea despre posibila alianta a fost adusa de catre presedintele departamentului de cercetare-dezvoltare si planificare a strategiilor de produs Hyundai-KIA, Hyun-Soon Lee, care a declarat ca a fost abordat in aceasta privinta de CEO-ul lui Daimler, Dieter Zetsche, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

    “Nu suntem inca siguri daca vrem sa impartim tehnologia cu un alt fabricant auto”, a mai spus Hyun-Soon Lee, dar noua ne este greu sa credem ca Hyundai va rezista tentatiei de a invata de la cei mai buni, mai ales cand gigantul asiatic tocmai si-a facut o intrare de rasunet pe piata automobilelor premium.
    Vizualizari: 673
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »