rss

Hyundai prezinta noul KONA

  1. 24/01/2023
    Vezi toate fotografiile (23)

    Hyundai a dezvaluit noua generatie a SUV-ului subcompact KONA. Desi arhitectura celor patru versiuni (EV, HEV, ICE si N Line) este comuna, fiecare varianta are un stil futurist specific.
    Lansarea noului model KONA subliniaza inca o data angajamentul Hyundai fata de mobilitatea durabila, dar si viziunea privind designul bazat pe tehnologie pentru a extinde oferta de vehicule electrice – inspirate de premiata gama IONIQ – si pentru a raspunde nevoilor diferite ale clientilor printr-o gama variata de sisteme de propulsie.
    „Prin caracterul unic, noul KONA exprima curaj si dinamism”, a declarat SangYup Lee, Executive Vice President and Head of Hyundai Design Center. „KONA a evoluat din toate punctele de vedere, cu scopul de a oferi mai multa diversitate, pentru a se adapta diferitelor stiluri de viata.”
    Personalitate dinamica, interior spatios
    KONA ofera acum dimensiuni mai mari. In comparatie cu versiunea anterioara, noul model este mai lung cu 150 mm (lungime: 4.355 mm), mai lat cu 25 mm si are un ampatament mai mare cu 60 mm.
    Spre deosebire de majoritatea vehiculelor care sunt disponibile cu o varietate de sisteme de propulsie, procesul de dezvoltare a noului KONA a inceput cu designul variantei EV, care a fost ulterior adaptat pentru versiunile ICE, HEV si N Line. Aceasta abordare neconventionala a permis implementarea viziunii Hyundai in ceea ce priveste designul bazat pe tehnologie pentru toate variantele KONA (inclusiv ICE, HEV si N Line).
    Aspectul distinctiv al partii frontale contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. Aceasta caracteristica a designului este evidentiata de Seamless Horizon Lamp, KONA EV fiind primul model Hyundai care dispune de Pixelated Seamless Horizon Lamp. Dinamismul modelului este accentuat de bandourile adanc sculptate ale pasajelor rotilor, care includ farurile si lampile spate.
    Noul KONA se remarca prin suprafetele parametrice. In laterale, liniile caroseriei conecteaza in unghiuri precise bandoul cromat cu spoilerul, conturand intregul autovehicul. Partea din spate include, de asemenea, Seamless Horizon Lamp, precum si High-Mounted Stop Lamp, integrat perfect in bandoul cromat.
    Cele patru versiuni KONA se diferentiaza prin elementele de design. Modelul EV se remarca prin detalii grafice specifice temei de design Hyundai - Parametric Pixels, evidentiate de grila de admisie si de bara de protectie spate, de jantele din aliaj de 19 inchi, pragurile aerodinamice, linia caroseriei, precum si de oglinzile negre si de plafonul negru (disponibile optional). Totodata, designul impunator si robust al versiunilor ICE si HEV este evidentiat de elemente precum: bara de protectie si bandourile negre pentru pasajele rotilor. KONA N Line se remarca prin oglinzile negre, alaturi de un plafon negru (disponibile optional); spoilerul cu forma aerodinamica; designul sportiv al partilor din fata si din spate - cu bara de protectie care accentueaza garda la sol redusa; jantele din aliaj de 19 inchi specifice; toba de esapament cu dubla evacuare si pragurile de culoare argintie.
    O configuratie adaptata nevoilor conducatorului auto
    Noul habitaclu accentueaza caracterul practic al autovehiculului, oferind mai mult spatiu pentru o experienta imbunatatita la bord. Arhitectura inspirata de EV include o configuratie sportiva, cu o consola mobila, care evidentiaza eleganta interiorului.
    Cele doua ecrane de 12,3 inchi si consola mobila confera un aspect high-tech. In plus, experienta utilizatorului este imbunatatita de iluminarea ambientala. Consola centrala - care utilizeaza tehnologia shift-by-wire - este acum pozitionata in spatele volanului, asigurand o configuratie minimalista si un interior spatios.
    Noua forma a banchetei din spate subliniaza designul urban al noului KONA. Habitaclul a fost conceput pentru a oferi experiente memorabile, volumul portbagajului fiind maximizat pentru mai mult confort.
    Mai multe detalii despre noul Hyundai KONA vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.

    Vizualizari: 721
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »