rss

Hyundai pregateste un mini super-ieftin?

  1. 02/02/2009
  2. Tags: Green Baby, Hyundai, masina de oras, MINI
    Vezi toate fotografiile (1)


    Desi suntem in plina era a urbanizarii, nici acum nu exista o masina de oras cu adevarat accesibila.
    Te-ai astepta ca, odata cu scadera dimensiunilor, sa scada si pretul, dar relatia dintre cele doua pare invers proportionala.

    De exemplu, smart a avut succes pe cateva piete, dar pretul mare il ameninta cu disparitia in conjunctura economica nefavorabila, iar noul Toyota iQ este, de asemenea, ridicol de scump si nu pare sa aduca beneficii majore fata de Aygo; mai putin cand vine vorba de factorul "cool". Deci, inca mai e loc in aceasta nisa, chiar daca TATA Nano are, teoretic, un mic avantaj.

    Problema cu acesta din urma consta in faptul ca e prea "spartan" pentru Lumea Moderna, unde se cauta un mijloc de transport urban ieftin, dar... nu prea "ieftin" ca ambianta.
    N-are rost sa dezbatem aici si acum aceasta atitudine, dar putem sa remarcam, in schimb, ca  Hyundai e un posibil candidat pentru rezolvarea dilemei amintite.

    Coreenii, se zvoneste, lucreaza din greu la proiectul denumit Green Baby: un mini ieftin, dar cu o calitate acceptabila, chiar si dupa standardele vestice, respectiv cu o paleta de culori vesela, tinereasca.

    Daca dezvoltarea va decurge fara probleme, e posibil sa vedem produsul finit in 2010.
    Vizualizari: 1120