rss

Hyundai lanseaza un nou teaser HED-6 Concept

  1. 09/02/2009
  2. Tags: HED-6, Hyundai, I20, I30
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai a dezvaluit un nou teaser al conceptului HED-6, care isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare. HED-6 a fost asamblat la uzina din Rüsselsheim, Germania si contureaza directia de stil al viitorului SUV.

    Compania descrie conceptul ca fiind “o masina de contrast pentru o lume de contrast”, sursa de inspiratie fiind orase culturale precum Berlin, Paris sau Londra.

    Exteriorul “dramatic” al conceptului inglobeaza o suma de curbe si linii ascutite, “musculare”, care ajuta la crearea unui aspect ostentativ. Alte aspecte cheie folosite pentru designul lui HED-6 includ grila hexagonala, jante de aliaj de 21 inch si o luneta tridimensionala fabricata dintr-un material plastic de inalta performanta, care inlocuieste traditionala sticla.

    Hyundai HED-6 va fi propulsat de un motor turbo GDi, care va livra 175 CP.

    Compania va profita de prezenta la Salonul Auto de la Geneva pentru a dezvalui noul model i30 blue, care utilizeaza in premiera tehnologia start/stop denumita Idle Stop and Go (ISG).

    Acesta va fi echipat cu un propulsor de 1,6 litri benzina, care reduce consmul de combustibil in ciclu combinat cu 7% si inregistreaza un nivel de emisii CO2 de 10 g/km.

    La Geneva va debuta de asemenea, si modelul Hyundai i20 in trei usi.

    Vizualizari: 1176