rss

Hyundai i-Blue Concept vine la Frankfurt

  1. 01/09/2007
  2. Tags: Hyundai, i-Blue Concept
    Vezi toate fotografiile (1)
    Coreenii vor dezvalui la Frankfurt conceptul fuel-cell i-Blue, un mod prin care asiatcii doresc sa-si arate grija pentru tortura la care este supus mediul inconjurator.

    Creat la Centrul de Design si Tehnica Hyundai din Chiba, Japonia, vehiculul incorporeaza cea de-a treia generatie a tehnologiei celulei de combustibil, aflata in prezent in ultimele faze de dezvoltare la centrul de cercetare a tehnologiilor ecologice din Mabuk, Coreea.

    Ca orisice vehicul de teapa sa, i-Blue foloseste hidrogenul pentru a trece drept o masina 100% nepoluanta, avand rolul de a anunta o viitoare linie de modele asemeni propulsate, ce vor fi oferite oricui ii pasa de planeta.

    “i-Blue este primul model din istoria lui Hyundai dezvoltat in intregime pentru a fi un vehicul de tip fuel-cell, un aspect care marcheaza un urias pas inainte pentru departamentul nostru de cercetare-dezvoltare. Echipa noastra a indeplinit cu succes misiunea de a crea un automobil fuel-cell mai compact, ce pastreza unele calitati specifice autoturismelor cu motor conventional – siguranta, confortul, posibilitatea folosirii in viata de zi cu zi si autonomia”, a declarat Hyun-Soon Lee, presedintele compartimentului R&D.

    Hyundai este deja recunoscut pentru eforturile pe care le face si sumele enorme pe care le investeste in aceasta directie, asiaticii planuind sa atinga obiectivul de a deveni producatori de masa a acestui gen de vehicule in urmatorul deceniu.
    Vizualizari: 999
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »