rss

Hyundai Genesis primeste 5 stele de la NHTSA

  1. 28/08/2008
  2. Tags: Genesis, Hyundai, NHTSA
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sa oferi un motor puternic sau sa iti rasfeti clientul cu lemn si piele fina nu mai este suficient in lumea de azi a luxului auto, mai ales daca vrei sa convingi intr-o tara ca SUA.

    Americanii sunt foarte receptivi la tot ceea ce tine de domeniul securitatii rutiere, iar Hyundai, care si-a pus mari ambitii in nava-amiral Genesis, va fi fericit sa-i informeze ca, pe langa rapida, luxoasa si ieftina, ea este acum si foarte sigura.

    Si nu o spun coreenii, ci indivizii de la NHTSA, care au dat cu marele Hyundai de un zid pentru a verifica cat de bine isi protejeaza pasagerii.

    Rezultatul a sunat ca un cantec de leagan pentru liderii numarului cinci mondial: masina a obtinut cinci stele atat pentru impactul frontal, cat si pentru cel lateral, reflectand robustetea sasiului si eficienta celor opt airbag-uri.

    Asiaticii au fost insa cei mai multumiti de efectul benefic al sistemului activ de protejare a capului, despre care afirma cu mandrie ca le permite sa se masoare de la egal la egal cu produsele lui BMW, Mercedes si Lexus. Eh, mai e mult pana departe totusi...

    Vizualizari: 1044
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »