rss

Hyundai Genesis, preparat de RIDES pentru SEMA

  1. 23/10/2008
  2. Tags: Apple, Genesis, RIDES, Sema
    Vezi toate fotografiile (3)

    Coreenii vor fi printre cei mai activi participanti la editia din acest an a evenimentului SEMA, o adevarata armata de modele Genesis si Genesis Coupe preparate de diversi tuneri incercand sa convinga audienta ca nava-amiral a gamei Hyundai nu este dedicata doar celor care au 40 de ani si o familie ca in reclamele la companiile de asigurari.

    Azi, ne-am oprit asupra unui Genesis “operat” de catre baietii lui RIDES...

    Celebra revista dedicata industriei tuningului din Statele Unite a ales tematica unui birou mobil, transformand sedanul de lux Hyundai intr-un conglomerat tehnologic pe placul oricarui afacerist aflat permanent in miscare.

    Nu mai putin de trei sisteme Apple au fost instalate in habitaclu – doua Mac Mini si un laptop MacBook Air –, ce le va facilita pasagerilor de pe bancheta din spate accesul la cele mai proaspete noutati de pe Wall Street (in ecuatie mai intra si o conexiune WiFi la Internet, doua monitoare VGA de 8,4 inch montate in tetierele spate si doua tastaturi wireless).

    Iar acesta este doar varful iceberg-ului hi-tech, caci in pachetul de individualizare propus de RIDES mai intra un iPhone 3G, un iPod touch, un DVD player Farenheit, un sistem audio de determinat vecinii sa se mute (ce include doua sub-woofer-e de 12 inch) si un monitor Apple Cinema Display de 20 de inch, montat in portbagaj.

    Spectacolul din interior nu este dublat cu aceeasi intensitate de catre cel de la exterior, insa orice kit-ul de caroserie cu jante de 22 de inch (furnizate de MHT) si suspensii low-rider merita macar cateva aplauze. Mai ales daca va convinge un tip de 40 de ani cu o familie ca in reclamele la companiile de asigurari...

    Vizualizari: 960
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »